Afgestudeerd!!! (+ extra artikels komende tijd)

Hey Hey,

Na 3 jaar in de boeken te zitten heb ik gisteren eindelijk mijn diploma voor de MBO opleiding Bedrijfsadministratie in ontvangst mogen nemen.

DSC03395edit

Het laatste jaar was best moeilijk voor mij aangezien ik er eindelijk echt van overtuigd was dat deze opleiding toch echt niks voor mij is, toch wilde ik de opleiding afmaken zodat ik in ieder geval niet 2 jaar voor niks daar op school had gezeten en het kan altijd nog goed van pas komen. Ik vond het leren best makkelijk en haalde meestal ook goede en hoge cijfers maar het werk in de praktijk is toch niet echt iets voor mij. Toen ik van de middelbare school afkwam wist ik niet precies wat ik wilde gaan doen en omdat het makkelijk voor mij was dacht ik dat Bedrijfsadministratie echt iets voor mij was. De eerste 2 jaar waren dan ook erg makkelijk voor mij omdat ik het allemaal snel onder de knie had. Toch ga je na een tijdje nadenken of dit dan wel echt is wat je jezelf later ziet doen. Die vraag beantwoorde ik mezelf dus met ‘nee’, ik zie mezelf in de toekomst niet echt bij een bedrijf werken en daar de administratie voor doen. Ik heb mezelf nu dus ook ingeschreven voor een opleiding waarvan ik zeker weet dat ik me dat later zie doen. Alsnog is Bedrijfsadministratie geen slechte basis en komt het altijd goed van pas.

Ook zal ik de komende tijd zoals je al wel hebt gemerkt niet alleen op woensdag en zaterdag een artikel online plaatsen maar minstens 1 per week extra in verband met de vakantie periode.

-xxx- Nicole

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s