Favoriete oogschaduw.

Hoi Hoi,

Laatst plaatste ik al een artikel waarin ik mijn favoriete lipsticks van dit moment met jullie deelde. Vandaag doe ik hetzelfde maar dan met mijn favoriete oogschaduw palette van dit moment.

DSC03297editOm te beginnen heb ik net als bij mijn favoriete lipsticks 4 verschillende palette gekozen. De eerste is Naked 2 van Urban Decay. Dit palette kocht ik vorig jaar op vakantie in Frankrijk. Ik heb voor dit palette gekozen omdat hierin de meeste kleuren zaten die ik gebruik. Ik heb lang getwijfeld ook omdat toen ik hem kocht net de Naked 3 in de winkel lag.

DSC03298edit

Urban Decay Naked 2

Het tweede palet is het Sleek I-Devine palette Au Naturel in 601. Hier zitten zoals de naam al zegt veel naturelle kleuren in. Dit palette kocht ik vorig jaar mei in Londen.

DSC03300editSleek I-Devine palette in Au Naturel

Het derde palette is een MUA (make-up academy). Ik heb gekozen voor het palette Undress Me Too. Hierin zitten ook voornamelijk nude tinten. De eerdere palette hebben allemaal meer matte oogschaduws erin zitten dan oogschaduws met een kleine shimmer. Dit palette heeft van beide wat.

DSC03303dit

MUA Undress Me Too

Als laatste mijn geliefde Kiko palette. Dit palette is ideaal. Het is klein maar heeft 4 kleuren waarmee je veel kanten op kunt. Dit palette is dus ideaal om mee te nemen als je op vakantie gaat. Ik heb gekozen voor het palette 02 Addictive Song uit de street fashion collectie. Dit palette kocht ik net als het Urban Decay palette op vakantie in Frankrijk.

DSC03305edit

De Street Fashion collectie is helaas niet meer te koop, maar op de Kiko website hebben ze veel meer mooie oogschaduwpalletes.

-X- Nicole

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s