Pauls Boutique Tas.

Hola,

Ik kocht laatst een nieuwe handtas van Pauls Boutique London. Vandaag deel ik hem met jullie.

DSC03386edit

Ik had al een lange tijd nieuwe handtas nodig. Mijn oude tas begon het toch echt te begeven. Ik had een tas van de Primark uit de limited edition collectie van volgens mij 2 jaar geleden. Deze tas had ik gekocht met de gedachte ‘kijken hoelang deze het uithoud’. Nou nog best lang dus haha. Maar hij kon de laatste tijd echt niet meer de handvatten werden steeds dunner en lelijker, de rits van het voorvakje was kapot en van binnen ging hij ook steeds meer kapot.

Ik was al een lange tijd opzoek naar een goede en niet al te dure tas. Ik kwam regelmatig leuke tassen tegen maar die waren dan weer super duur of hij was te klein aangezien ik mijn medicijnen ook makkelijk mee moet kunnen nemen. Ik liep vorige week in de V&D bij ons in de stad en zag dat Pauls Boutique sale had. Meestal vind ik de tassen supermooi maar wel aan de dure kant, maar toch nam ik een kijkje. Ik kwam daar het model Betsy tegen waar ik gelijk verliefd op werd. Ik was eigenlijk bang om te kijken naar de prijs omdat hij niet echt tussen de afgeprijsde tassen stond. Tot mijn verbazing was hij toch afgeprijsd en wel met 45%!!. De tas is oorspronkelijk €109,90 maar was dus afgeprijsd naar €59,-. Hiervoor kon ik hem echt niet laten staan. Ik moet zeggen dat ik de tas erg fijn vind in gebruik. Je kunt de tas helemaal afsluiten met een rits waardoor ik me gelijk een stuk fijner voel om door een drukke stad te lopen. Ook is de tas erg ruim van binnen hierdoor kun je lekker veel meenemen. Ik kon zelfs al mijn werkkleding erin doen plus nog wat eten voor op het werk naast de standaard dingen zoals je portemonnee enzo.

PicMonkey Collageedit

Een aantal tassen van Pauls Boutique zijn dus in de uitverkoop bij de V&D maar ook bij Pauls Boutique zelf. Ookal moet ik zeggen dat mijn tas goedkoper was bij de V&D dan op de site van Pauls Boutique. De tassen zijn te vinden op:

-xx- Nicole

3 thoughts on “Pauls Boutique Tas.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s