KickOff 2015!

Hey Hey,

Elk jaar geeft de Efteling voor het personeel een feest om het begin van het zomerseizoen goed te starten. Dit jaar was dus ook geen uitzondering en was 25 juni ‘s avonds het park gereserveerd voor de medewerkers.

DSC03276edit

Het programma was van te voren al grotendeels bekent. Eerst zou er een openingswoordje zijn met optredens en dan hebben de medewerkers de kans om tussen 21:00u en 23:00u in de attracties van Ruigrijk te gaan waaronder de nieuwe achtbaan Baron 1898.

Toen we eenmaal het welkomstwoordje achter de rug hadden mochten we gaan lopen richting de Baron 1898. Eenmaal daar aangekomen hebben we een dik uur in de rij moeten wachten voordat we een kaartje kregen met daarop de rij waarin je zat. Wij zaten helaas in de derde en laatste rij van het karretje maar dat mocht de pret niet drukken. Eenmaal binnen krijg je eerst 2 voorshows te zien. Daarna kun je door naar het perron om in te stappen. Eenmaal in het karretje begint de rit. Ik zal niet al te veel verklappen maar wat is hij gaaf!!.

baron1898

Nadat we in de Baron waren geweest en nog Joris en de Draak hadden verslagen gingen we naar het feestje. Station de Oost was omgetoverd tot danszaal waar we dan ook erg veel lol hebben gehad.

Baron 1898 is open vanaf 1 juli 2015.

-xx- Nicole

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s