Funny lensmok.

Heey,

DSC03286editLaatst kocht ik deze mok bij de Blokker deze meeneem thermos mok in de vorm van een cameralens. Ik was al een tijdje op zoek naar een goede mok om mee te nemen tijdens het reizen.

Als ik hem meeneem zie ik vaak mensen kijken drinkt dat meisje nu echt uit een lens haha. Ik vind het wel grappig dat er dus echt zo gekeken word van “wat doet zij nou” als ik uit de mok drink. Zelf vind ik hem erg grappig omdat ik ook veel met fotografie bezig ben. Hiernaast is hij niet al te groot en makkelijk mee te nemen.

X Nicole

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s