Make-up rienigingsroutine.

Hoi,

Laatst had ik al een blogpost waarin ik liet zien welke make-up ik dagelijks gebruik. Vandaag laat ik zien hoe ik die make-up ‘s avonds weer verwijder.

DSC03265editnieuw

Tijdens het reinigen van mijn gezicht gebruik ik eigenlijk maar 2 producten. Na heel erg veel merken en producten te proberen blijf ik eigenlijk al een tijdje hangen op deze producten. Ik heb het gevoel dat ik eindelijk iets heb gevonden dat helpt met het verminderen van mijn vette huid.

Als eerste begin ik met een face wash. De face wash die ik nu al een tijdje gebruik is de Nivea dagelijkse reinigingsscrub, dit is een face wash met milde scrub deeltjes die je huid extra goed schoon maakt. Hiervoor gebruik ik een reinigingsborstel van de Hema. Mijn gezicht droog ik af met een handdoekje van de Primark Home collectie. Deze handige kleine handdoekjes komen in een setje van 3.

DSC03268edit             DSC03272edit

Hierna haal ik de laatste restjes weg met een verfrissende toner. De Nivea Pure effect Stay Clear toner. Dit is een verfrissende en zuiverende toner die je huid  matte achterlaat na het gebruiken. Deze toner breng ik aan op een wattenschijfje waardoor ik hem makkelijk kan aanbrengen op mijn gezicht.

DSC03270edit

Dit zijn de producten die ik dagelijks gebruik om mijn make-up te verwijderen en mijn huid te verzorgen.

X Nicole

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s