Boeken Tip.

Hey,

Vandaag heb ik een boeken tip voor jullie. Het gaat over het boek Eleanor & Park van schrijfster Rainbow Rowell. Je hebt hem waarschijnlijk de laatste tijd vaak voorbij zien komen op het internet, ik in ieder geval wel. Dat maakte me nieuwsgierig naar het boek. Laatst was ik in een boekenwinkel in Breda. Aangezien ik alleen Engelse boeken lees en ik een boek zocht voor mijn lange treinreis elke dag voor mijn stage liep ik gelijk naar het hoekje met Engelse boeken. Na een tijdje zoeken zonder resultaat wilde ik eigenlijk al weglopen toen ik tegen het boek Eleanor & Park aanliep.

DSC03253edit

In een zin gezegd gaat het boek over liefde en ‘outsiders’. Ik ben op dit moment ongeveer halverwege het boek en heb al een aantal keer gehad dat ik net op tijd de trein uit ging aangezien ik gewoon zo in het verhaal zat. Tot nu toe ben ik zo erg enthousiast dat ik het boek aan wilde raden aan jullie.

Het boek is eventueel ook in het Nederlands te verkrijgen onder andere op Bol.com

X Nicole

One thought on “Boeken Tip.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s