Maybelline Lash Sensational Mascara.

Hey Hoi,

DSC03260editDeze week heb ik een extra artikel voor jullie. Dat betekent dat er deze week 3 artikels online komen. De andere artikels komen zo als normaal op woensdag en zaterdag online.

Maybelline heeft sinds kort weer een nieuwe mascara toegevoegd aan de collectie namelijk de Lash Sensational Macsara. Vandaag een review over deze nieuwe mascara.

Ik had al een tijdje een nieuwe mascara nodig. Nu gaf mijn beste vriendin een hele goede tip voor als je een  nieuwe mascara gaat kopen. Namelijk dat je geen borstel moet nemen met haartjes, dit geeft alleen maar klontjes. Dit borsteltje heeft dat dus ook niet.

DSC03263edit

De mascara komt in 2 varianten. de normale zwarte variant en een waterproof versie. Aangezien het zomer wordt neem ik eigenlijk altijd een waterproof mascara, dit was deze keer dus geen uitzondering.

Wat mij meteen opvalt als je de mascara uit de huls haalt is dat er veel product op het borsteltje zit. Als je de mascara aanbrengt heb je eigenlijk niet zo veel laagjes nodig met 2 laagjes heb je al mooie lange en volle wimpers.

De Lash Sensational Mascara is onder andere bij Kruitvat te koop voor €15,49.

X Nicole

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s