Nike Rosche One.

Hey,

DSC02889edit

Vandaag vertel ik jullie mijn ervaring met de Nike Rosche One sneakers. Je hebt ze al voorbij zien komen in de outfitpost van afgelopen woensdag.

DSC02894edit

De laatste tijd heb ik echt moeite om te slagen voor goede en leuke schoenen. Ik loop verschillende winkels in maar al gauw weer uit omdat ik gewoon niks voor mij erbij zie staan. Als ik dan eindelijk leuke schoenen zie en ze aan wil passen zijn ze bijna nooit meer in mijn maat of zitten ze totaal niet lekker. Laatst was ik in de stad en na 5 winkels en al een aantal schoenen aangepast te hebben kwam ik ze dan eindelijk tegen. De Nike Rosche One in de kleur die ik een beetje zocht voor nu in de zomer. Toen ik ze aan deed wist ik het eigenlijk gelijk. Deze schoenen neem ik mee. Wat zitten ze lekker, ik heb het gevoel alsof ik op een soort kussentje loop. De zool aan de binnenkant heeft een geribbelde textuur, waarin na een week of twee heel je eigen voetafdruk in staat waardoor de schoen echt goed om je voet zit. Hierdoor krijg je minder last van je voeten als je een grote afstand loopt.

Ik ben dus erg enthousiast over de Nike Rosche One sneakers. Helaas kun je precies deze sneakers niet meer bestellen op de Nike site, maar je hebt wel de keuze uit andere Nike Rosche One sneakers. Wel kun je de sneaker nog gewoon in de winkels kopen.

-xxx Nicole

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s