5 Seconds of Summer in Amsterdam.

Hey,

Ik wist het gelijk toen ze een Europese tour bekent maakte dat ik ze live wilde gaan zien het hun eerste Nederlandse Headline show. Ik heb de jongens al eerder live zien spelen toen ze in het voorprogramma stonden van One Direction. Toen heb ik eigenlijk een afspraak met mezelf gemaakt dat als ze een keer naar Nederland zouden komen voor een eigen show dat ik er sowieso heen zou gaan.

DSC03227

Ik had samen met 3 andere meiden kaartjes kunnen bemachtigen voor de show op 20 mei in de Ziggo Dome. Op de dag zelf gingen we met de trein naar Amsterdam rond een uur of 5 kwamen we dan eindelijk na een treinreis van bijna 2 uur aan in Amsterdam. Twee van de meiden waren eerder al naar Amsterdam gegaan en die hebben we na het eten opgezocht en zijn we naar de Ziggo Dome gelopen. Eenmaal daar aangekomen zagen we verschillende rijen die erg lang waren. gelukkig stond er een steward van de Ziggo Dome die ons de rij aan kon wijzen voor onze ingang. Na een dik uur in de rij te hebben gestaan en steeds stapje voor stapje opgeschoven te zijn waren we dan eindelijk binnen.

rij

Eenmaal binnen zijn we naar onze plaatsen gegaan. We zaten aan de rechterkant van het podium helemaal achterin. Toen het voorprogramma Hey Violet, die ik overigens ook erg goed vond, begon met spelen hadden we al wat problemen met het zien van de drummer. dat werd helaas meer met 5 Seconds of Summer. Af en toe konden we de arm of het hoofd van Ashton net zien. Gelukkig waren er grote beeldschermen rondom het podium waardoor we ze wel allemaal goed konden zien.

zaal

Helaas heb ik niet zulke goede foto’s kunnen maken aangezien mijn spiegelreflex niet binnen mag bij de Ziggo Dome. Gelukkig kon ik wel de systeemcamera van mijn ouders mee nemen en heb ik toch nog wat foto’s kunnen maken.

x Nicole

2 thoughts on “5 Seconds of Summer in Amsterdam.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s